Дякуємо за добрі справи

28.12.2017 10:34

    Добро вважають найціннішим скарбом.  Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Відомо, що  чуйність до людей, готовність допомагати тим, хто потребує твоєї уваги, вернеться сторицею. І чим більше ти зробиш  людям добра, тим багатшим станеш.

    Робота школи, особливо її матеріально-технічне забезпечення, потребує фінансової підтримки. Тому напередодні Нового року завдяки такої підтримки та на умовах співфінансування міської та районної влади в Шполянській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 перекрито дах. Ця справа стала великим подарунком для колективу школи та сприяла створенню належних умов для навчання учнів. Від імені батьків, учнів і вчителів висловлюємо велику вдячність людям, які розуміють проблеми школи і завжди готові допомогти.

    Сьогодні ми хочемо подякувати депутатів Шполянської міської ради Голуба Ю.В., Кошового О.І. та Логвінова В.А., за новорічні подарунки для учнів 1 класу, а також директора ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» Кошового О.М. за подаровані солодощі на Новий рік всім учням школи та побажати всім щастя в новому році, миру та злагоди.

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com