Ми роду козацького діти, землі української цвіт

31.05.2018 14:28

    29 травня при Шполянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №5 було відкрито пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Сонечко». Тема табірної зміни - «Ми роду козацького діти, землі української цвіт». 
    У нас створено умови для повноцінного відпочинку, цікавого та змістовного дозвілля та формування у вихованців основних ціннісних орієнтирів, для підвищення саморозвитку, самореалізації, ініціативності, комунікабельності. 
    Темою першого організаційного дня були слова Тараса Григоровича Шевченка: «...І чужому научайтесь, І свого не цурайтесь...». Цього дня учні готувалися до відкриття табірної зміни, виготовляли емблеми загонів, розучували девізи та речівки. 
І от настала захоплива мить (30 травня) - Свято відкриття табірної зміни «Ми роду козацького діти, землі української цвіт». По закінченню свята - дискотека «На козацьких вітрилах в літо!».
    31 травня - День малої Батьківщини «Разом любим крокувати Батьківщину пізнавати». Цього дня ми почали подорожувати по нашому містечку. І першою зупинкою був Дитячий парк, де нас зустріли привітно, підготували цікаві конкурси та естафети. На додаток до цього нас очікував захоплюючий проект «Моє місто в моїх мріях» (конкурс малюнків на асфальті). Перемогу отримав мовний загін за оригінальний малюнок та представлення своїх мрій.

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com