Про дистанційне навчання

08.01.2021 13:12

Шановні батьки та учні!

В період з 00 годин 00 хвилин 8 січня 2021 р. до 00 годин 00 хвилин 25 січня 2021 р. постановою Кабінету Міністрів від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, введено заборону на відвідування закладу освіти її здобувачами.

         Педагогічна рада школи   прийняла рішення не переривати навчання. У  період  з 11 до 22 січня 2021 р. включно установити для педпрацівників та здобувачів освіти режим дистанційної  роботи. Прохання  під час карантину використовувати можливості дистанційної освіти. Адже закрита на карантин школа ще не свідчить про відсутність уроків і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів. Дистанційне навчання, самостійна робота учнів здійснюється завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів: електронної пошти, соціальних мереж, засобів он-лайн зв’язку.

         Додатково для зворотного зв'язку та індивідуальних консультацій учнів   з учителями-предметниками учні та батьки можуть ознайомитися з номерами мобільних телефонів, e-mail та адресами  інших засобів онлайн комунікації через класних керівників.

Бажаємо успіхів у дистанційному навчанні!

 

 

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com