Рій ВАРТА повернувся з перемогою

13.05.2018 12:53

Щиро вітаємо рій ВАРТА, учнів Шполянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, команду Шполянської ОТГ, які брали участь у І районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що проходила в с. Товмач 11-12 травня 2018 року, за зайняте ІІІ місце! Вони нагороджені медаллю, а також 7 гармотами за зайняті від 1 по 3 місця у конкурсах.

Юнаки та дівчата демонстрували свої сили та вміння у військово-спортивних етапах гри: «Впоряд» – конкурс з індивідуальних дій та дій у складі рою (стройова підготовка), стрільба з пневматичної гвинтівки, «Відун» – конкурс знавців історії України, «Рятівник» (надання долікарської допомоги), перетягування «Линви», конкурс «Добре діло», а також особливо учням сподобався квест «Пластун» - орієнтування в місцевості та виконання поставлених завдань. За результати кожного етапу визначалися кращі результати роїв.

На змаганнях учні нашої школи показали свою силу, витримку, командний дух, знання історії України та медицини, вміння ходити стройовим кроком та виконання військових команд. Вчительський колектив школи акумулював всі свої сили та вміння на підготовку команди.

Крок за кроком вони впевнено йшли до перемоги!!

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com