Школа, діти і родина – наша рідна Україна

01.03.2018 12:24

   Цікавим і змістовним життям наповнений навчальний процес учнівського колективу 1 класу в Шполянській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, під вмілим керівництвом класного керівника Кисличенко Тетяни Семенівни.

    В останній день зими в класі відбулося родинне свято «Школа, діти і родина – наша рідна Україна», до якого учні дуже старанно готувалися.

    Із великим захопленням присутні в залі переглянули виставу, яку підготували діти. Вражало те, як виразно маленькі учні розповідали вірші, гарно співали пісень. Також на свято завітали учні 5 класу, які ділилися власним досвідом, інсценували казку та розважали всіх присутніх.

   Під кінець свята батьки підготували сюрприз для діток. Вони дали батьківську обітницю та пригостили своїх дітей смачною кашею, щоб у маленьких учнів були сила, бажання та наснага вчитися і надалі. А Присяжна Оксана Володимирівна заспівала чарівну пісню, яку учні підхопили і співали разом.

    Свято об`єднало всі покоління родин, зігріло душу теплом і любов`ю. Адже ми по-справжньому щасливі серед рідних та друзів, коли всі здорові і веселі, і панують в оселі мир та злагода.

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com