Вдалий вибір професії - перший крок до щасливого майбутнього

14.11.2017 14:01

    13 листопада в Дитячій школі мистецв міста відбувся «Парад професій», який щороку традиційно організовує Шполянський районний центр зайнятості. Головною метою заходу було поширити уявлення учнів про людей, результатами праці яких найчастіше користується у повсякденному житті, пояснити, що будь-яка професія важлива й потрібна; розвивати кругозір учнів, мислення, увагу, спостережливість, виховувати любов і шанобливе ставлення до праці.

   Перед початком свята було проведено виїзну акцію Центром зайнятості з використанням Мобільного центру професійної орієнтації, метою заходу було ознайомити школярів з можливостями та послугами служби зайнятості. Учні дізналися про професії, які нині актуальні на місцевому ринку праці. Увагу присутніх акцентували на значенні правильного професійного вибору в житті людини, ознайомили з професіографічним путівником, папками з навчальними закладами, буклетами.

        Також в рамках свята було проведено конкурс, в якому учні 10 класу Шполянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 взяли активну участь. За допомогою цікавих завдань та профорієнтаційних інтерактивних ігор учнівська молодь спробувала перевірити свої знання про світ професій. Під час конкурсів школярі рекламували, демонстрували та навіть вгадували різноманітні професії. Учасники команд, зарядившись гарним настроєм, ділилися позитивними емоціями з глядачами.

      Фахівці центру зайнятості висловили подяку директорам шкіл, педагогам-організаторам та всім, хто брав активну участь у «Параді професій». Організатори заходу нагородили всіх учасників солодкими подарунками.

       Присутнім дуже сподобалося свято, всі отримали безмежну кількість позитивних емоцій.

 

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com