Зустріч випускників. 50 років.

28.07.2018 20:32

Зустріч із шкільним минулим - це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, екскурсії і туристичні походи із класом. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.                                                                                    

А у нас у цьому році ювілей - півстоліття промайнуло з того часу, як закінчили школу перші її випускники, випускники 1968 року. З радістю з'їжджалися вони на свою ювілейну зустріч 28 липня. Спочатку відвідали школу, вручили квіти своїй вожатій Котовій Олександрі Миколаївні, яка теж прибула  на зустріч.  Від імені колективу школи всіх присутніх привітали заступник директора з виховної роботи Л.М. Лісогор, одинадцятикласники Анастасія  Бубаренко, Павло Кавун, та учениця четвертого класу Анастасія Биченко.

Линули спогади разом з піснями юності. Переглядали старі чорно-білі світлини. Була на зустрічі й ота сумна страшна хвилина – хвилина мовчання. Коли на очах бриніли сльози. Згадали своїх вчителів та однокласників, які вже ніколи не приїдуть на таку зустріч, бо їхні душі відлетіли у вічність.

Перші випускники вручили школі хліб на вишитому рушнику, а на згадку про себе подарували картину.

—————

Назад


Контакт

Шполянський ліцей №5 Шполянської міської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

20602 Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Шпола., вул. Олександра Кунця, 80

litsey5shpola@gmail.com